Haluatko kirjoittaa kirjan? E-kirja Mastermind -valmennus auttaa sinua

Oletko haaveillut kirjan kirjoittamisesta, mutta et ole vieläkään saanut sitä tehtyä? Koettaisiinko sinut asiantuntijana, jos olisit kirjoittanut kirjan?

80% ihmisistä haluaa kirjoittaa kirjan… Ehkä olet yksi heistä?

Maailmalla jo vuoden 2012 aikana e-kirjat menivät paperikirjojen ohi tuotoissa mitattuna. Myös Suomi seuraa tätä trendiä.

Kasvun rajoitteena on se, että e-kirjoja ei ole juurikaan saatavilla suomeksi, vaan englanninkielisiä e-kirjoja joudutaan ostamaan ulkomailta… tässä on siis valtava potentiaali ja nyt sinulla on mahdollisuus antaa kuluttajille mitä he haluavat!

Niin ja e-kirjoissa on yksi äärimmäisen hyvä puoli paperikirjoihin verrattuna… Paperikirjojen tuotoista tulee kirjoittajalle (eli sinulle) vain 5-20%, kun kustantaja ottaa loput.

Minulla on kuitenkin sinulle hyviä uutisia! E-kirjojen avulla voit saada 90% tuotoista itsellesi. Jos kirjoitat vaikkapa 39€ maksavan kirjan ja myyt sitä yhden kappaleen päivässä, se tietää sinulle jo yli 1000€ tuottoa kuukaudessa. Entä jos myisitkin kirjaa kaksi kappaletta päivässä?

Digivallankumous etsii nyt innokkaita e-kirjojen kirjoittajia "E-kirja Mastermind III-ohjelmaan, jossa sinua autetaan askel askeleelta kirjoittamaan kokonainen e-kirja ja myymään sitä.

Mastermind tarkoittaa ryhmää, joka tiedollaan ja taidoillaan tukee toisiaan. Matkan varrella siis kouluttaja ja ryhmän jäsenet tukevat sinua, jotta saat e-kirjasi todella kirjoitettua.

E-kirja Mastermind on verkossa tapahtuva puolen vuoden ryhmävalmennus. Valmennusta seuraten saat e-kirjasi valmiiksi ja myyntiin 6kk kuluessa. Mastermindissa sinua autetaan tekemään, markkinoimaan ja myymään e-kirjasi (vaikkei olisi vielä mitään hajua, miten se tehdään).

Mielenkiintoinen matka aloitetaan kirjaidean hahmottelulla ja sen tarkentamisella. Tavoitteena on varmistaa kirjan myyntimenestys jo ennen kirjoitustyön aloitusta!

Tämän jälkeen aloitetaan kirjan ennakkomarkkinointi ja kirjan sisällön suunnittelu. Samalla opit tarvittavien työkalujen käytön, jotta voit keskittyä kirjan kirjoittamiseen työkalujen opettelun sijaan.

Teette yhdessä jatkuvasti parannuksia kirjan markkinointiin ja kirjaprojektisi huipentuu julkaisuun.

Mastermindilaisena sinulle opetetaan myös, miten voit rakentaa kirjasi ympärille kokonaisen bisneksen.

Liittymällä nyt E-kirja Mastermind III -ryhmään opit:

 • kuinka löydät hyvän idean kirjallesi ja kasvatat mahdollisuuksia myyntimenestykseen jo ennen kirjan kirjoittamisen aloitusta
 • kuinka suunnittelet kirjasi sisällön siten, että kirjan sisältö koetaan arvokkaaksi (tämä helpottaa myyntiä ja nostaa kirjasi hintaa)
 • kuinka käytännössä teet kirjan helposti siten, että voit keskittyä kirjoittamiseen työkalujen opettelun sijaan (kirjoitat kirjasi nopeammin)
 • kuinka myyt kirjaasi omalla myyntisivullasi ja saat ilmaisen pääsyn e-kirjojen myyntialustaan
 • kuinka teet tehokkaan myyntisivun ja opit myynnin vivut, joilla saat myytyä kirjaasi
 • kuinka voit rakentaa kirjan ympärille isomman bisneksen, jolla voit yli tuplata kirjasta saamasi tulot

Kuinka hyvältä kuulostaa?

Kun haluat kirjoittaa kirjan, niin se onnistuu helposti näin:

1.) Klikkaa alla olevaa videota 2.) Katso video 3.) Seuraa ohjeita

HALUAN LISÄTIETOA E-KIRJAN KIRJOITTAMISESTA »

 

EKM video pikkukuva 500 x 280 v4 play button keskiviiko 29.4.2015

 

 

 

 

 

 

 

 

Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimi nopeasti, kun haluat varmistaa paikkasi ryhmässä.

HUOM! Ilmoittautuminen päättyy 7.5.2015 (tai aiemmin, kun kaikki paikat ovat täynnä). Tämän jälkeen… Sorry, mutta tilaisuus meni. Kiirehdi siis nyt heti!

Minulta ilmestyy sekä printtinä kustantajan julkaisemana, että e- kirjana itse kustantamani Myynnin Kultainen Kirja toukokuussa 2015.
E- kirja ja printti eivät ole ”riidoissa” keskenään. E- kirja sinun kannattaa julkaista joka tapauksessa ehdottomasti, vaikka tekisitkin painetun teoksen tai kustantajasi julkaisisi sen.

Ja vielä:  Tämä on sarjan  neljäs ja viimeinen video ja todellakin rajoitetun ajan saatavilla.

 

Pauli Profiili

Pauli Vuorio

pauli.vuorio@powercompetence.fi
www.powercompetence.fi

 

2 vastausta to “Haluatko kirjoittaa kirjan? E-kirja Mastermind -valmennus auttaa sinua”

 1. Erska

  "Jos kirjoitat vaikkapa 39€ maksavan kirjan ja myyt sitä yhden kappaleen päivässä, se tietää sinulle jo yli 1000€ tuottoa kuukaudessa."
  Mielestäni esimerkki on hieman harhaanjohtava, sillä e-kirjojen alv on 24% (eli suurempi kuin painettujen kirjojen), joten ihan noin vähäinen myynti valitettavasti riitä.

  Vastaa
 2. Pauli Vuorio, Power Competence

  Olet oikeassa. Aika lähelle kuitenkin;) esimerkki olikin suuntaa antava. Puuttui tarkennus, eli noin yhden kirjan päivässä.

  Vastaa

Kirjoita vastaus

 • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>