Tämän päivän ja tulevaisuuden myynnin supersankari

www.kultainenkirja.fi

Se on tulossa. Tässä yksi kansiehdotus.

 

 

Kansikuvaehdotus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämän päivän myynnin ja tulevaisuudenkin supersankari on asiantuntija. Vaikka karrikoidun myyntykin ja saarnaajan aika on ohi, on kuitenkin paljon opittavaa heiltäkin, eikä niin, kuin usein kuulee puhuttavan näistä halveksuttavasti. Todellisuudessa todellinen myyntitykki ei ole koskaan ollutkaan se lipevä, teennäinen tyrkyttävä, ei pidä sekoittaa näitä myyjään. Ne ovat tunnusmerkkejä yritteliäistä ihmisistä, mutta kuitenkin myyjäkokelaista. Myyjätkin ovat ihmisiä ja tekevät virheitä, myyjien jokaisen tiedonpuutteeseen ja taidon puutteeseen tai käytökseen vain tartutaan ja se muistetaan. Muut saavat olla erehtyväisiä ihmisiä, mutta myyjän pitäisi olla täydellinen ihminen Suomessa. Digitaalisen myynnin tämän hetken opeissa luodaan asiakkaaseen suhde ja sitten vasta myydään. Sanotaan ettei tehdä niin kuin "myyntitykit". Todelliset myyntitykit ovat aina tehneet niin, että ovat luoneet suhteen. Parhaimmat käyttävät aikansa energiansa ja taitonsa 80% suhteen ( luottamuksen ) rakentamiseen ja heidän ei tarvitse käyttää kuin 20% kaupan päättämiseen. Suurin osa tekee juuri toisinpäin. Eli 80% tekee tyrkyttävästi, teknisesti väärin, teennäisesti ja vaikka mitä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun pitäisi hurrata, kun tulet ensitapaamisesta ilman kauppoja! Yksi esimerkki mitä voimme oppia vanhoilta kunnon myyntimiehiltä ( ja naisilta) on kaupanpäätös taidot ja sen että kun kauppa on mahdollista lydä lukkoon, se myös lyödään.

 

Ystävällisesti:

Pauli Profiili

Pauli Vuorio

pauli.vuorio@powercompetence.fi
www.powercompetence.fi

 

 

 

 

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>