Suoramyynti ei ole kuollut!

Kaikki perustuu suoraan tai välillisesti kaupankäyntiin ja myyntitaito on varmasti sellainen taito, jota tarvitaan enemmän. Ilman myyntiä ei olisi Suomalaisia työpaikkoja eikä Suomalaisia yrityksiä. Ilman aktiivista henkilökohtaista myyntiä esimerkiksi myyntiedustajilta, myyntineuvottelijoilta, johtajilta ja yrittäjiltä ei olisi muillakaan töitä. Markkinointi ei kaikessa korvaa myyntiä, vaikka sellaisiakin aloja on. Myynti ei ole sitä miksi " kun mun ei tarttis vaan myydä mitään" sanojat sen mieltävät.

Suoramyynti ei sovi kaikkeen. Moni asia kannattaa tehdä toisin. Kuitenkin monilla aloilla ja monissa asioissa aktiivinen henkilökohtainen myynti on kaikkein tuloksekkain ja ylivoimaisesti paras tapa. Se on tärkeämpää kuin koskaan. Siitä on kaikki todisteet.

"Jos uskot, että et ole myyjä, eikä sinusta ikinä voi tulla myyjää, koska se on synnynnäistä ja sinulla ei tätä synnynnäistä kykyä ole tai jos uskot, että myynti ei ole sinun juttusi - olet varmasti oikeassa.Jos taas uskot, että vaikka sinulla ei olekaan mitään myyntikykyjä, pystyt kehittämään ne itsellesi - olet yhtä lailla oikeassa."

 

www.kultainenkirja.fi

Etuhintaan ja heti käyttöön e-kirjana.

Ennakkohintaan perinteinen paperinen kirja.

Myynnin Kultainen Kirja Iso Tausta

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>